Polițistul român dispărut luni seara a fost găsit spânzurat lângă casa părintească

Polițistul de 48 de ani, de la IPJ Mehedinţi, care dispăruse luni seară de acasă a fost găsit spânzurat miercuri după-amiază,  la câteva sute de metri de casa părintească.

Agentul, pe nume Dumitru Giuhat,  a fost găsit de doi săteni din comuna Gruia, care după ce au aflat de dispariția sa de la televizor și i-au găsit autoturismul pe un câmp, la marginea comunei, au intrat la bănuieli și au plecat în căutarea sa, a relatat  TVR.

L-au găsit fără suflare într-o cabană construită pe un teren care aparține familiei, nu departe de casa în care a copilărit și au anunțat poliția.

Poliţistul plecase de acasă luni seară și nimeni nu a mai știut nimic de el, pentru că avea telefoanele închise. Soția i-a anunțat dispariția la poliție şi bărbatul a fost căutat de oamenii legii, fără succes.

Un sătean din comuna natală, Gruia, povestește că i-a văzut marți mașina la marginea satului, pe un câmp, însă nu a știut cui îi aparține.

Miercuri, când au aflat de dispariție, doi localnici au pornit în căutarea lui și i-au găsit mașina abandonată pe câmp. Apoi au venit în sat și s-au dus la terenul pe care polițistul avea o cabană. Acolo l-au găsit.

Mașina polițistului a fost găsită la un kilometru de cimitir și se presupune că înainte să-și ia viața, ar fi trecut pe la mormântul părinților și al unui fiu. Străbunicul polițistului s-a sinucis în același loc și în același mod, în urmă cu mulți ani.

Trupul polițistului a fost dus la Serviciul de Medicină Legală pentru necropsie, iar rudele se pregătesc de înmormântare.

În urma omului legii au rămas soția și o fiică minoră.

De același autor

Related Articles