O reşiţeancă a făcut cascadorii în Mehedinţi

1358

O tânără de 23 de ani din Reşiţa s-a răsturnat cu maşina pe un drum din Mehedinţi. Accidentul a avut loc noaptea trecută, pe DJ 606, la ieșirea din localitatea Gvardenița, spre localitatea Bălăcița. Şoferiţa nu a adaptat viteza de deplasare la condițiile de drum și s-a răsturnat în afara părții carosabile. În urma accidentului a rezultat rănirea conducătoarei auto, precum și a celor doi pasageri din maşină. Pentru salvarea victimelor au intervenit pompierii staţiei din Vânju Mare.

„În urma accidentului, au rezultat trei victime conştiente: un bărbat de 30 de ani, din comuna Orodel, județul Dolj, o femeie de 26 de ani, comuna Pădina, județul Mehedinți şi şoferiţa din Reşiţa. Toţi trei s-au autoevacuat până la sosirea echipajului. După acordarea primul ajutor medical, victimele, ce prezentau politraumatisme, au fost transportate la UPU Drobeta Turnu Severin de către echipajele SMURD și SAJ pentru efectuarea investigațiilor medicale”, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru situaţii de urgenţă Mehedinţi, plutonier Raluca Tîrcă.

Poliţiştii spun că şoferiţa nu se afla sub influenţa băuturilor alcoolice. În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

(Sebastian Dragomir)

foto: arhivă