Concursul pentru ocuparea funcţiei de manager al Spitalului Judeţean Timişoara a fost anulat!

Concursul pentru ocuparea funcţiei de manager al Spitalului Judeţean Timişoara, cea mai mare unitate medicală din Banat, a fost anulat!

S-a anulat concursul pentru că avem un alt Consiliul de administraţie. Ministrul Sănătăţii a emis un ordin în urmă cu câteva zile şi au fost delegate persoane din cadrul ministerului care să facă parte din noul consiliu al spitalului”, a precizat managerul Marius Craina.

Până în data de 17 decembrie postul este ocupat prin concurs de actualul manager, Marius Craina, apoi va urma o perioadă de 3 luni, de interimat. Astfel, ministrul sănătăţii va numi din 17 decembrie un nou şef interimar, iar după cele 3 luni va fi organizat concursul pentru ocuparea funcţiei de manager.

Actualul manager, medicul ginecolog Marius Craina are toate şansele să rămână la conducerea unităţii medicale şi ca interimar, iar în momentul în care va fi organizat concursul, acesta a declarat pentru Radio România Reşiţa că va participa pentru un nou mandat de 3 ani deoarece a fost o perioadă bună şi îşi doreşte să continue toate proiectele începute în aceşti ani, în care a condus cea mai importantă unitatea medicală din vestul ţării.

Daiana Roşca

Cele mai citite

Related Articles