SCM Poli Timișoara pregătește meciul din Cupă

87

Echipa masculină de handbal SCM Poli Timișoara va juca pe teren propriu în optimile Cupei României. După două sezoane în care nu a reușit să ajungă în Final Four-ul Cupei României, deși avea asta ca obiectiv, SCM Poli are un adversar mai mult decât accesibil în prima rundă a competiției eliminatorii. Bănățenii vor juca acasă cu Suceava. Totuși, elevii lui Pero Milosevic au și motive de supărare săptămâna aceasta. Deoarece nu se vor putea antrena câteva zile în Sala ”Constantin Jude”,scrie timisplus.ro

Meciul cu Suceava din optimi, jucat pe teren propriu, îi poate face pe bănățeni să spere la sferturile de finală. În campionat, tot la Timișoara, Poli s-a impus cu 34-24. Partidele din optimi vor avea loc în perioada 6-8 decembrie.

Iată celelalte meciuri din această fază a competiției: HC Minaur Baia Mare – CS Dinamo Bucureşti, CSM Bucureşti – HC Odorhei, AHC Potaissa Turda – CSM Focşani, SCM Politehnica Timişoara – CSU Suceava, AHC Dobrogea Sud Constanţa – CSM Poli Iaşi, Locul 1 în Seria B a Diviziei A – CSM Făgăraş, HC Vaslui – CSA Steaua Bucureşti, Locul 1 în Seria A a Diviziei A – AHC Dunărea Călăraşi.

Până atunci, Poli are joi o deplasare ușoară, la Făgăraș, în campionat. După meciul de peste două zile de la ora 18, bănățenii nu se vor putea antrena în Sala ”Constantin Jude”. De vineri până duminică inclusiv, acolo vor avea loc spectacole de circ contemporan, în deschiderea programului Timișoara Capitala Culturală Europeană 2021. ”Avem mari probleme. Nu ne vom putea antrena patru zile. Vom merge la Banusport sau la sală. În aceste circumstanțe trebuie bine pregătit meciul cu Făgăraș”, a precizat antrenorul Pero Milosevic.

După jocul de la Făgăraș, timișorenii vor încheia turul cu un meci acasă, cu Minaur Baia Mare, la sfârșitul de săptămână 1-3 decembrie.