Decoraţiuni de iarnă puţine, după buget, în comunele din Caraș-Severin!

Se apropie sărbătorile specifice sfârșitului de an și în comunitățile din județul Caraș-Severin au început deja acțiunile pentru pavoazarea localităților, care să arate cât mai bine în această perioadă! Pentru multe comune, însă, înfrumusețarea este direct proporțională cu mărimea bugetului alocat tradițiilor de iarnă, aflăm de la doi primari cărășeni.

Petru Mihăilescu – primarul comunei Bolvașnița : “Nu ne lăudăm deloc, pentru că bugetul nu ne permite ca să facem achiziții! Avem… le reparăm pe cele vechi și, totuși, ne împodobim pomul nostru de sărbători cum trebuie! De obicei punem accentul pe centru, dar vom pune ghirlande și pe celelalte străzi principale și nu ne lăudăm prea tare, pentru că nu ne permite bugetul!”

Păun Baba – primarul comunei Șopotul Nou : “Facem în limita posibilităților și de bani! Am căutat ca marea majoritate a banilor să o direcționăm spre poriecte de interes local, cu înfrumusețarea comunei stăm mai puțin! Vom face ceva, nu putem trece peste acest an fără să fie nimic! Mai avem o problemă și cu banii până la sfârșitul anului, să vede,. să ne închidem pe exercițiul bugetar, avem proiecte la care mai trebuie să participăm cu cofinanțarea, să punem TVA-ul și nu vă pot spune exact acum!”

Paul-Sever SMADU

De același autor

Related Articles