VIDEO: Accident grav în Olt. Șoferul unei dubițe, în vârstă de 39 de ani, a murit

 Încă un accident terbil a avut loc dumincă, 19 noiembrie,   în  Olt, localitatea Valea Mare, din cauza neatenției la volan.  O autoutilitară  s-a ciocnit frontal de o maşină care circula regulamentar. Impactul a fost atât de puternic, încât dubiţa a rămas suspendată pe autoturismul de care s-a lovit. Şoferul utilitarei  a murit pe loc în urma accidentului.

În  autoturismul de care s-a ciocnit dubița se aflau un bărbat și o femeie, fară urme vizibile de traumă, acestia refuzând, de altfel, transportul la spital. La fața locului s-au deplasat o autospecială de stingere cu accesorii pentru descarcare, o autospecială pentru descarcare, un echipaj SMURD și două echipaje de la Serviciul de Ambulantă Judetean Olt.

Din primele verificări efectuate de politisti, se pare că bărbatul de 39 de ani, în timp ce conducea o autoutilitară în condiții de carosabil umed, ar fi pierdut controlul direcției de deplasare și ar fi pătruns pe contrasens, unde a intrat în coliziune cu un autoturism condus de un bărbat, de 56 de ani, din Scornicesti.

Politistii au demarat  cercetarile sub aspectul savarsiriii infractiunii de ucidere din culpă.

De același autor

Related Articles