Accident grav pe DN56A. Doi morți în urma ciocnirii dintre un TIR și un autoturism

Doi oameni au murit după ce autoturismul în care se aflau s-a ciocnit, sâmbătă, 18 noiembrie, cu un TIR, pe DN 56 A, în comuna Rogova. Accidentul s-a produs din cauza unei depăşiri neregulamentare, a relatat Mediafax.

Din primele cercetări  efectuate de poliţişti reultă că accidentul rutier din localitatea Rogova, în care două persoane au murit, s-a produs în urma unei depăşiri neregulamentare.

”Ambele persoane au fost declarate decedate. Este vorba despre o depăşire neregulamentară. Şoferul unui autoturism a efectuat această depăşire, acesta şi o altă persoană din maşină au decedat”, a declarat Mădălina Viziru, purtătorul de cuvânt al IPJ Mehedinţi.

Cele două victime, un bărbat şi o femeie în vârstă de aproximativ 40-45 de ani, se aflau în stop cardio-respirator în momentul în care au fost scoase din maşină, fiind preluate de echipajele medicale. Medicii au făcut manevre de resuscitare, însă fără rezultat, fiind declarat decesul.

”A fost anunţat în dispecerat un accident produs între un autotren şi un autoturism, pe DN 56 A, pe raza comunei Rogova, la ieşirea spre oraşul Vânju Mare. La locul evenimentului au fost mobilizate două echipaje de pompieri din cadrul Staţiei Vânju Mare, o ambulanţă SMURD şi o autospecială cu apă şi spumă, cu modul de descarcerare şi o ambulanţă din Drobeta Turnu Severin. Pompierii au acţionat pentru descarcerarea a două victime, surprinse în autoturism. Este vorba despre o femeie şi un bărbat cu vârste de circa 40, 45 de ani”, a declarat Raluca Tîrcă, purtătorul de cuvânt al ISU Mehedinţi.

Cele mai citite

Related Articles