Sărbătorile vin și în stațiunea de pe Valea Cernei!

Conducerea administraţiei publice a oraşului Băile Herculane a început pregătirile pentru ornamentarea staţiunii de pe Valea Cernei în sezonul sărbătorilor de iarnă, dar şi pentru întreţinerea drumurilor din oraş în perioada de ninsoare.

Având în vedere că sărbătorile bat la uşă, deja am contactat firma pentru realizarea împodobirii de iarnă şi sperăm că începând cu luna decembrie vor fi aprinse luminiţele ornamentale în staţiunea Băile Herculane. Ca şi anul trecuţ avem în vedere toate zonele, începând de la gară până în Centrul istoric! Având în vedere că s-au achiziţionat anul trecut numeroase astfel de ornamente, anul acesta nu vom face noi achiziţii!, ne precizează Cristian Miclău – primarul oraşului Băile Herculane.

Achiziţii se vor face, însă, pentru întreţinerea drumurilor d epe raza oraşului în zilele cu ninsoare, ne precizează edilul-şef al urbei de pe Valea Cernei : Administraţia locală din Băile Herculane este pregătită pentru întâmpinarea sezonului rece, avem rezerve atât de sare, cât şi de clorură de calciu şi vom acţiona cu mijloacele proprii din dotare : cele două tractoare, la care se vor monta lame pentru deszăpezire! Pentru viitor, avem în obiectiv achiziţionarea unui autoturism pentru curăţat strada, la care se va putea monta şi o lamă de zăpadă, o sărăriţă, pentru a le folosi în sezonul rece!

Paul-Sever SMADU

Cele mai citite

Related Articles