Italia: Cum i-a luat o româncă de 43 de ani aproape 100.000 de euro din conturi unui italian

Un italian a făcut o plângere penală contra unei românce pe care o acuză că a profitat de dragostea și încrederea sa și l-a lăsat fără nu mai puțin de 99.500 de euro în conturi, a relatat astăzi publicația Corriere Della Sera, ediția de Milano.

Este vorba de un italian de 47 de ani din Milano care s-a îndrăgostit de o româncă de 43 de ani pe care a cunoscut-o pe facebook în vara  an. Italianul, care nu a muncit nici o clipă în viață și a mărturisit pentru publicația mai sus citată că trăia din banii pe care i-a lăsat tatăl său, a fost cucerit de modul direct de abordare al româncei, care i-a propus să se întâlnească și apoi să aibă o viață împreună.

Frumusețea româncei se pare că l-a orbit pe italianul care, din cauza bolilor pe are le avusese, se mulțumea să trăiască din banii lăsați de tatăl său în bancă. Românca care locuia într-un apartament împreună cu cei trei copii ai săi, s-a mutat în apartamentul italianului și a urmat o vară de vis pentru proaspăt formatul cuplu. Românca nu doar că i-a împlinit toate dorințele italianului dar s-a dovedit o companioană desăvârșită. Până și la psihiatru mergea împreună cu bărbatul care avea probleme.

Italianul i-a făcut româncei împuternicire pe conturi

Prin urmare acesta i-a făcut o împuternicire pe contul său în ideea că vor construi o familie împreună. Aceasta a fost greșeala pe care bărbatul o va regreta toată viața. În septembrie a descoperit că îi lipsesc aproape 100.000 de euro din conturi, bani pe care femeia uitase să-i spună cum și când i-a transferat sau extras.

Mai mult, italianul susține că femeia a încercat să-l șantajeze și i-a transmis că îl va reclama pentru bătaie și alte violențe dacă acesta se va duce la poliție. O poveste complicată, prezentată de presa italiană, căruia nu trebuie să ne grăbim să-i punem etichete, mai ales că românca, când a făcut operațiuni bancare în contul italianului, avea împuternicire și prin urmare, nu a încălcat legea.

Cele mai citite

Related Articles