Doi români au furat 64.000 de euro de la șoferii de tir, în Austria

Doi cetățeni români, de 34 și 48 de ani au fost arestați în Austria  după ce s-a descoperit că se dădeau drept polițiști și percepeau diverse sume de bani de la șoferii autovehicolelor pe care le opreau pentru așa zise controale, a relatat publicația austriacă noen.at.

Cei doi opreau ”pentru control” autovehiculele pe autostrada A1, au adunat în decurs de 4 luni o mică avere. Autoritățile austriece susțin  că, în doar 4 luni, cei doi au strâns 64.000 de euro.

Românii – de 34 și 48 de ani – vizau în special șoferi de TIR-uri care transportau autoturisme. Pe timpul falselor controale, șoferilor li se cerea să plătească diverse sume de bani pentru a-și putea continua drumul.

Polițiștii austrieci autentici din Amstetten au observat sâmbătă, 4 noiembrie, autoturismul românilor tras în fața unui TIR care transporta autoturisme și era parcat pe banda de urgență.

Având suspiciuni, au decis să verifice ce se întâmplă. Bărbatul de 48 de ani a recunoscut că a luat bani de la mai mulții șoferi începând din iunie.Românii au fost arestați, urmând să fie prezentați judecătorilor.

De același autor

Related Articles