Autoturism căutat de autoritățile franceze, depistat la Porțile de Fier I

Polițiștii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei P.F. I- I.T.P.F. Timișoara au depistat un autoturism marca BMW, care era semnalat ca fiind furat, alertă introdusă de autoritățile franceze în data de 17 iulie anul acesta.

Ieri, la ora 13.00, în Punctul de Trecere a Frontiere Porțile de Fier I, județul Mehedinți, s-a prezentat pentru efectuarea formalităților specifice de control, pe sensul de intrare în țară, cetățeanul român D. C., în vârstă de 32 de ani, domiciliat pe raza județului Dolj, la volanul unui autoturism marca BMW, înmatriculat în România.

Față de cele constatate, bărbatul a declarat că a achiziționat autoturismul din Italia, de la un conațional, în schimbul sumei de 15.000 de euro, neavând cunoștință despre faptul că acesta ar fi căutat de autorități.

Drept urmare, autoturismul în valoare de aproximativ 15.000 de euro, a fost indisponibilizat la sediul instituției, polițiștii de frontieră efectuând cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tăinuire.

Redacția Radio Reșița

Cele mai citite

Related Articles