Italia: Româncă de 49 de ani, bolnavă de cancer, ucisă de fiul său de 22 de ani

O româncă în vârstă de 49 de ani a fost înjunghiată și ucisă în noaptea de duminică spre luni (5 spre 6 noiembrie) în locuința sa din centrul orașului Rovigo.

Tatiana Halapciug locuia cu fiul și cu soțul ei iar cel care a chemat carabinierii a fost soțul acesteia care a declarat că a auzit zgomote și s-a trezit, descoperind tragedia. Încă de la început bănuielile s-au îndreptat asupra fiului româncei, în vârstă de 22 de ani, Bogdan Halapgiug, care conform declarațiilor date de rudele familiei intrase într-un anturaj dubios și avea un comportament extrem de ciudat în ultima perioadă.

Publicația Rovigo Oggi a anunțat aseară că tânărul Ștefan Bogdan Halapgiug a fost interogat  de polițiști și că acesta a dat câteva declarații uluitoare în ceea ce privește uciderea mamei sale. “Eu sunt Dumnezeu, trebuia să scap de diavol” este doar una din declarațiile șocante ale tânărului care pare că are grave probleme psihice.

De altfel carabinierii au reconstituit scena crimei și conform informațiilor obținute de la tatăl băiatului, acesta a auzit agomote noaptea și s-a trezit. A găsit o scenă îngrozitoare în casă, acolo unde fiul său tocmai o înjunghiase pe mama sa care era prăbușită într-un fotoliu. A anunțat imediat poliția și băiatul său nu a opus nici o rezistență și a fost extrem de calm atunci când a fost ridicat de autorități.

Jurnaliștii italieni au mai precizat Tatiana Halapciug suferea de cancer și că în trecut părinții mai avuseseră probleme cu Bogdan carea fost  internat la psihiatrie și a urmat și un tratament de dezintoxicare pentru consumatorii de droguri.

Cele mai citite

Related Articles