Spitalul Municipal din Caransebeş are bucătărie în valoare de peste 100 de mii de euro!

Spitalul Municipal din Caransebeş are de astăzi o nouă bucătărie în valoare de peste 100 de mii de euro!

Dintr-o ruină a ajuns bucătărie în mai puţin de 4 luni. Întreaga investiţie a fost făcuta de o firmă din Deva care colaborează de ani de zile cu unitatea medicală şi care a demonstrat că atunci când se vrea orice se poate! Este vorba de introducerea celui mai modern sistem de preparare şi distribuţie a hranei pentru pacienţii internaţi aici, similar cu cel al spitalelor din Uniunea Europeană explică administratorul firmei de preparare a hranei, Daniel Cornea.

Aici am schimbat tot, acoperiş, tâmplărie şi am investit în tot ce însemnă aparatură şi utilaje moderne de pregătire a hranei, în mai puţin de 4 luni, totul de la A la Z. După cum vedeţi totul e nou, de exemplu doar unul dintre cuptoare a costat 10.000 de euro, nu am făcut un calcul exact dar vă asigur că întreaga investiţie depăşeşte 100.000 de euro plus TVA”, a precizat administratorul firmei de preparare a hranei, Daniel Cornea.

Clădirea în care se află bucătăria a fost concesionată de primărie şi în acest moment arată cel mai bine din tot spitalul, a precizat primarul Felix Borcean.

Remarc că este cel mai frumos loc din spital, cel mai modern şi mă bucur că lucrurile se mişcă într-o direcţie bună. În ciuda datoriilor mari pe care le avem faţă de societatea acestui om de afaceri, totuşi a considerat că această investiţie trebuie să continue la Spitalul Municipal din Caransebeş şi e un beneficiu mai ales pentru pacienţi”, a consemnat primarul Felix Borcean.

Si noul manager interimar al unitatii medicale, Mihaela Popovici a tinut să-i mulţumească celui care a făcut această investiţie si a declarat public că din acest moment spitalul îi va plăti banii la timp omului de afaceri pentru a nu mai acumula datorii pentru prepararea hranei, aşa cum s-a întâmplat în trecut.

Mă bucur pentru această investiţie şi de când sunt manager am început să-i plătim domnului Itu datoriile pe care spitalul le acumulase în ultimele luni şi vreau să-i mulţumesc şi să-l asigur că se poate bucura de sprijinul meu şi de o colaborare corectă pentru a oferi tuturor pacienţilor cele mai bune condiţii de preparare a hranei”, ne-a declarat managerul Mihaela Popovici.

Tot în cadrul acestei clădiri a fost amenajată special pentru medici o sală de servit masa, într-un cadru modern, curat şi relaxant.

Seria investiţiilor nu se opreşte aici. Primăria va continua reabilitarea şi recompartimentarea etajelor 7 şi 8, aflate într-o stare avansată de degradare.

Daiana Roşca

Cele mai citite

Related Articles