Cereri multe, oferte puține pentru locuințele ANL din Băile Herculane

La nivelul oraşului Băile Herculane sunt numeroase solicitări pentru acordarea de locuinţe sociale, însă posibilităţile administraţiei locale sunt limitate pentru rezolvarea acestei probleme. O soluţie ar fi construirea unui nou bloc de locuinţe tip ANL, însă aceasta durează în timp.

Sunt numeroase cereri şi prea puţine oferte din partea noastră! Avem în calcul şi construirea unui nou bloc în zona ANL. Desigur, cei de la ANL ne-au trimis nişte clarificări şi când vor fi puse la punct probabil că va începe şi construcţia acestei scări de bloc destinată tinerilor din Băile Herculane!“, ne-a declarat Cristian Miclău – primarul oraşului Băile Herculane.

Unii dintre cei care beneficiază de acest gen de locuinţe au solicitaţ din diferite motive, rezilierea contractului de închiriere cu administraţia publică locală.”La momentul de faţă au mai fost solicitări de reziliere a contractelor şi cei care au depus dosare şi au fost sub linie, vor primi repartiţiile în ordinea punctajului stabilit de comisia care s-a ocupat de repartizarea acestor locuinţe. La secretariatul Primăriei au fost depuse două cereri de reziliere a contractelor şi cei care au fost respinţi în prima sesiune vor primi repartiţiile pentru cele două locuinţe!“, ne precizează edilul-şef al oraşului de pe Valea Cernei.

Paul-Sever SMADU

Cele mai citite

Related Articles