Procurorii îi dau o lovitura grea manelistului Dani Mocanu, acuzat de proxenetism

Se pare că problemele nu s-au terminat pentru manelistul Dani Mocanu care este cercetat de DIICOT alături de alte şapte persoane, într-un dosar de trafic de persoane, proxenetism şi spălare de bani, a anunțat astăzi adevarul.ro.

Vineri, 3 noiembrie,  Dani Mocanu, care este cercetat în libertate, a ajuns iar, alături de avocatul său în fața procurorilor DIICOT din Dâmbovița care l-au anunțat că îi vor pune sub sechestru întreaga avere. Avocatul manelistului a anunțat deja că va contesta această decizie.

Vă amintim că manelistul a fost reținut pe data de 26 septembrie fiind acuzat că face parte dintr-o grupare de proxeneți care plasa prostituate în toată Europa, în special în Marea Britanie.Ulterior judecătorii au decis că acesta poate fi judecat în stare de libertate.

Pe 25 septembrie, cu doar o zi înainte să fie reţinut, manelistul a postat pe contul său de Youtube noul său videoclip. Piesa, numită „Trădarea“, i se adresează unei femei care l-ar fi denunţat pe Dani.

Versurile videoclipului postat de manelist sunt deosebit de sugestive : „Ascultă-mă bine, am să mă eliberez, am să vin direct la tine. Ştiu că şmecheria asta ai luat-o de la mine. N-am făcut nicio greşeală, m-acuzi pe nedrept“.  În același dosar fost arestat  Ionel Anton, zis „Lupu“, considerat liderul grupării. Fratele manelistului, Ionuţ Mocanu, implicat şi el în dosar, a primit tot control judiciar.

 

Cele mai citite

Related Articles