Horoscop 4 noiembrie 2017

Opozitia Soare-Luna – adica Luna Plina – aduce de obicei agitatie, nervozitate, predispozitie catre cearta, precum si un risc sporit de accidente. Toate aceste tendinte pot fi evitate daca actionam cu calm si intelepciune. Astrele doar predispun, iar omul este cel care dispune.

HOROSCOP 4 NOIEMBRIE 2017 Berbec (21 martie – 20 aprilie)

De preferat este sa nu cauti, astazi, sa atragi asupra ta atentia, cu orice pret. Este posibil sa-ti amintesti detalii si intamplari din copilaria ta, dar si sa ai parte de o multitudine de deja-vu-uri. In cazuri extreme ai putea avea parte de un soc emotional, indicat fiind sa nu reactionezi in urma impulsului de moment. Ideile “altfel” sunt demne de luat in seama.

HOROSCOP 4 NOIEMBRIE 2017 Taur (21 aprilie – 21 mai)

Numai de sfaturi legate de dragoste si de felul in care trebuie sa te comporti cu persoana iubita nu aveai nevoie, astazi. Se pare, insa, ca ai parte de acestea, oriunde te-ai duce. Cel mai bine este sa actionezi asa cum simti tu ca trebuie, evitand astfel o stare de confuzie pe termen lung.

HOROSCOP 4 NOIEMBRIE 2017 Gemeni (22 mai – 21 iunie)

Incantat de faptul ca te afli in mijlocul actiunii, fericit pentru ca ti se acorda atentia pe care o meriti cu adevarat, poti infaptui astazi mult mai multe decat ti-ai propus. Cu toate acestea, ai parte de o perioada de timp in care este indicat sa inveti din experientele altora.

HOROSCOP 4 NOIEMBRIE 2017 Rac (22 iunie – 22 iulie)

Pregatit sau nu, dornic de reclama sau nu, privirile tuturor sunt indreptate asupra ta, astazi. Indicat este sa nu construiesti personalitatea si increderea in sine pe ceea ce se spune despre tine sau pe modul in care ceilalti te percep. Fii pe atat de autentic si simplu pe cat poti fi.

HOROSCOP 4 NOIEMBRIE 2017 Leu (23 iulie – 22 august)

O zi cu un potential fantastic in ceea ce priveste dragostea si romantismul. Cu greu iti poate cineva rezista… Farmecul tau nu lasa pe nimeni indiferent si caldura cu care te exprimi nu trece neobservata. Pe cat posibil concentreaza-te asupra modului in care – din punct de vedere financiar – iti vor creste sansele la imbogatire.

HOROSCOP 4 NOIEMBRIE 2017 Fecioara (23 august – 21 septembrie)

De aceasta data ai nevoie de un tip neconventional de ajutor, pentru a-ti putea face o idee despre cum sa evoluezi, in continuare. Ai nevoie de independenta mai mult decat de aer, chiar daca nu vrei sa recunosti acest lucru. Nu te pronunta asupra statutului relatiei in care te gasesti – nu este o zi favorabila pentru a cataloga oamenii sau tipurile de relatii.

HOROSCOP 4 NOIEMBRIE 2017 Balanta (22 septembrie – 22 octombrie)

Inconjoara-te de oameni care te admira cu adevarat si care pe buna dreptate te respecta, astazi. Ai nevoie de ajutorul acestora si, mai ales, de sprijinul lor, in conditiile in care inca nu iti sufla in panze vantul de care ai nevoie. In acelasi timp, accepta-i pe oameni asa cum sunt pentru a invata cum sa te accepti si pe tine insuti exact asa cum esti.

HOROSCOP 4 NOIEMBRIE 2017 Scorpion (23 octombrie – 21 noiembrie)

Fii sincer cu tine insuti si la fel si cu cei cu care astazi interactionezi. Chiar daca lumea se asteapta sa iti vada toate performantele de care esti capabil, se pare ca nu ai la dispozitie toata energia de care ai nevoie pentru a face acest lucru, mai ales ca ai mai multe sanse decat de obicei de a o risipi aiurea. Fii autentic, si, in acelasi timp, ascunde-ti punctele slabe.

HOROSCOP 4 NOIEMBRIE 2017 Săgetător (22 noiembrie – 20 decembrie)

O zi in care perspectiva asupra relationarii este amplificata de evenimentele recente. Nu ceda tentatiei de a crede ca pe acasta lume nu exista cineva si pentru tine, o persoana cu care sa te potrivesti din toate punctele de vedere. Cat de curand vei vedea cum visele tale devin realitate…

HOROSCOP 4 NOIEMBRIE 2017 Capricorn (21 decembrie – 19 ianuarie)

Pe cat de incurajat esti de a te arunca in neant, pe atat de tare se accentueaza instinctul tau de conservare. Cu alte cuvinte, daca nu esti sigur de controlul pe care il poti avea asupra unei situatii, nu te grabi sa actionezi. Nu sta acasa, ci expune-te – doar asa poti avea parte de o zi in care sa simti ca traiesti cu adevarat.

HOROSCOP 4 NOIEMBRIE 2017 Vărsător (20 ianuarie – 18 februarie)

Astazi este o zi a listelor. Categorisesti orice intamplare, persoana sau lucru cu care ai de-a face. In acelasi timp, daca nu ai grija de ceea ce lasi sa ti se intample, ai putea fi coplesit de multitudinea de locuri in care trebuie sa fii prezent, in acelasi timp. Bine este sa fii in centrul actiunii, controland totul de aici, nicidecum dintr-un turn de fildes.

HOROSCOP 4 NOIEMBRIE 2017 Pești (19 februarie – 20 martie)

Obiceiurile tale sunt din ce in ce mai excentrice; la fel si modurile de implementare ale ideilor tale. Cu cat esti mai neconventional in manifestare, cu atat mai capabil vei fi a mentine pacea in jurul tau. O zi in care poti arata cu usurinta cine esti, cu adevarat, fara ca miscarile si deciziile sa iti fie judecate intr-un mod subiectiv.

De același autor

Related Articles