[FOTO]Petru Vintilă jr şi povestea mai multor generații de artiști, „Pe frecvențe”, sâmbătă de la ora 15:15

379

Sâmbătă, 4 noiembrie,  de la ora 15:15, la emisiunea „Pe frecvențe” avem un invitat special: plasticianul şi scriitorul Petru Vintilă jr.

Artistul este fiul scriitorului şi plasticianul Petru Vintilă şi s-a consacrat drept un foarte bun grafician, pictor şi fotograf.

Invitat de medicul Romeo Dumitrescu la Reșița, Petru Vintilă jr. a prezentat elitei reșițene, carte sa  de ficţiune, Lucia Ferescu sau Steaua dimineţii, subintitulată programatic „pseudoroman”. Petru Vintilă jr. este un rafinat scriitor, documentat  dovedind un melanj sofisticat între sensibilitatea plastică moştenită de la părintele său şi curiozitatea bazată pe erudiţie, una primită de la unchiul său, mitanalistul şi istoricul religiilor Victor Kernbach.

Rămâneţi pe frecvenţele 105.6 FM, iar ascultătorii din Clisura Dunării pe 91,9 FM  ori 92,8FM, pentru a vă întâlni cu un artist cu principii solide de viață , un om cu sensibilitate și admirație pentru tot ce este românesc și valoros.Ne puteți asculta şi pe radioresita.ro. sau  pe telefon, indiferent că este fix sau mobil, sunând la numărul 0315.04.04.34, apel cu tarif normal.

Anca Bica Bălălău