4 karateka din Caraș-Severin se duc că cucerească Parisul la Campionatul European de Wado Kai

813

4 sportivi din Anina și Bozovici se deplasează marți spre Cluj Napoca, de unde cu avionul vor pleca miercuri spre Franța, pentru a lua parte la Campionatul European de WADO KAI.

Este vorba despre: Irina Vișovan, Lorena Toma, Dariu Dumitrașcu și Denis Dragomir.

Antrenorul lor, Marian Meșinschi a vorbit despre obiectivul pentru această ediție:

“De fiecare mergem la competiție să câștigăm, însă sunt conștient de anvergura competiției și de valoarea adversarilor. M-aș bucura dacă ne-am întoarce cu o medalie acasă. Irina Vișovan este pe departe una dintre favoritele la o medalie la categoria ei de vârstă. Irina este medaliată la Cupa Mondială de la Belgrad, locul III la Cupa Mondială de la Veneția din 2016, vicecampioană europeană, multiplă campioană națională. Sper să facă o figură frumoasă și să se întoarcă cu o medalie de la Paris.”

Pentru a face deplasarea spre Franța sportivii cărășeni sunt susținuți de Consiliul județean Caraș-Severin și Asociația Il Giocattolo din Anina.

“Aș vrea să mulțumesc Consiliului județean Caraș-Severin pentru deplasarea sportivilor de la Bozovici și a mea. Sunt fonduri obținute printr-un proiect. Deplasarea sportivei Irina Vișovan este făcută cu ajutorul Asociației Il Giocattolo.”

Campionatele Europene de WADO KAI se vor desfășura la Paris, vineri, 3 și sâmbătă, 4 noiembrie.

Cristina Corocan