[FOTO] Măriuța Simionescu, în această seară, la emisiunea „Singuri, dar împreună”

Radio România Reşiţa este radioul oamenilor şi promovează Valoarea. Din acest motiv şi din respect pentru toţi ascultătorii aducem pe calea undelor în casele şi sufletele voastre, oameni de valoare, a căror menire este aceea de-a înălţa cultura şi spiritul poporului român.

Asociația Salvați Copiii, filiala Caraș-Severin, a demarat anul acesta două proiecte noi destinate copiilor, dar și femeilor însărcinate. Asociația Salvați Copiii, filiala Caraș-Severin condusă de inimoasa doamnă Măriuța Simionescu prin  voluntarii, donatorii și susținătorii săi a făcut eforturi importante reușind să ofere o educație de calitate copiilor aflați în situațiii vulnerabile.

În această seară la emisiunea „Singuri, dar împreună”, de la ora 22, vom afla de la doamna Măriuța Simionescu despre noile proiecte, dar și despre realizările acestui an ale Asociației Salvați Copiii, filiala Caraș-Severin.

La numerele de telefon 0255.20.60.61 sau 0255.20.60.62 invitata noastră vă răspunde la întrebările voastre referitoare la scopul și activitatea Asociației Salvați Copiii, filiala Caraș-Severin.

Rămâneți pe  frecvenţele 105.6 FM şi 91,9 FM – 92,8 FM pentru ascultătorii din Clisura Dunării,  sau pe radioresita.ro, ori pe telefon, indiferent că este fix sau mobil, sunând la numărul 031.504.04.34, apel cu tarif normal, puteţi asculta oricând şi de oriunde Radio Reşiţa.

Anca Bica Bălălău

Cele mai citite

Related Articles