Furtună puternică în Bucureşti: 2 persoane rănite şi zeci de maşini şi acoperişuri avariate!

Furtuna de ieri a făcut ravagii în Bucureşti! Vântul puternic a doborât în Capitală aproape 130 de copaci, fiind avariate 72 de maşini şi trei acoperişuri – precizează Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Bucureşti-Ilfov.

De asemenea, au fost înregistrate 23 de situaţii de urgenţă. În pluş două persoane rănite au fost transportate la spital. Situaţii similare s-au înregistrat şi în alte oraşe din ţară. În judeţul Dâmboviţa, vremea nefavorabilă a lăsat ieri fără curent electric peste 2.000 de gospodării din câteva localităţi, iar mai multe curţi au fost inundate.

Vântul puternic a dus la închiderea tuturor porturilor şi la restricţionarea traficului pe Canalul Dunăre-Marea Neagră. La munte, rafalele de vânt viscolesc zăpada. Salvamontiştii din Buşteni avertizează turiştii că traseele montane au fost închise şi le recomandă să nu se aventureze pe cărările montane.

Rafalele puternice de vânt au doborât un copac peste o aripă a spitalului Obregia. Ca măsură de precauţie, conducerea unităţii medicale a decis să mute 8 pacienţi în alte saloane. Nu a fost rănit niciunul dintre ei, spun medicii, şi nu s-au înregistrat pagube materiale.

Sursă foto:click.ro

De același autor

Related Articles