Noua lege a pensiilor, amânată pentru anul viitor

Dezbaterea şi adoptare unei noi legi a pensiilor a fost amânată pentru anul viitor, din cauza problemelor pe care guvernul PSD- ALDE le-a găsit în sistemul de pensii din România, spune preşedintele PSD, Liviu Dragnea.

El a explicat ieri în Parlament, că în urma analizelor, s-au constatat diferenţe foarte mari de pensii între oameni care au muncit în condiţii similare.

Liviu Dragnea: “La vremea la care noi am discutat despre acest lucru, o spunem cu sinceritate, niciunul dintre noi n-avea dimensiunea grozăviei din interiorul sistemului de pensii din România, absolut nimeni.

Ne-ar trebui mult timp pentru a putea avea acces la toate informaţiile. Din păcate, în România încă mai sunt zone în instituţiile publice unde informaţiile trebuie să le scoţi într-un mod destul de ciudat.

De exemplu, de la Sănătate, informaţiile despre salariile de acolo nu au venit.Când s-a lucrat la Legea salarizării, am înţeles de la ministrul muncii că răspunsul primit a fost că fiind date cu caracter personal, nu pot da aceste informaţii.” RRA

De același autor

Related Articles