Adăpostul pentru oamenii străzii, amenajat din nou la Lugoj

Municipalitatea lugojeană se pregătește în această perioadă pentru deschiderea adăpostului de noapte destinat oamenilor străzii și amenajat de către Primăria Lugoj, în fostul pavilion administrativ al Spitalului dr. Teodor Andrei, de pe strada Gheorghe Doja.nAdăpostul este administrat de către Direcţia de Asistenţă Social Comunitară şi va oferi pentru 20 de persoane, pe lângă spaţiu de odihnă, și cabine de duş, inclusiv o masă caldă,  de la cantina de ajutor social.

“Am dat deja dispoziție Direcţiei de Asistenţă Social Comunitară, dar și Poliției Locale să pregătească adăpostul municipal pentru oamenii fără locuință. Locația va fi aceeași ca în anii precedenți, iar pe perioada rece, în care temperaturile scad până la zero grade, Poliția Locală va aduna oamenii fără adăpost din oraș și îi va caza pe timpul nopții în spațiile încălzite, unde vor primi și o masă caldă”, a declarat Francisc Boldea, primarul municipiului Lugoj.

De identificarea persoanelor ce locuiesc pe străzi și încredințarea acestora Direcției de Asistență Socială și Comunitară se va ocupa Poliția Locală Lugoj, în atribuțiile căreia intră și asigurarea pazei și a ordinii.

Cele mai citite

Related Articles