O femeie din Caraș-Severin a găsit 9000 de euro în gunoi

O întâmplare cu totul neobișnuită a avut loc la Bocșa acolo unde prietena unui localnic a aruncat din greșeală, la gunoi, 9000 de euro care se aflau într-o geacă veche a acestuia. Femeia a vrut să facă curățenie și nici prin gând nu i-a trecut că prietenul său ascunsese  economiile sale într-o geacă ponosită.

După ce a observat dispariția gecii și a sumei de bani,  bărbatul s-a prezentat imediat la poliție unde a povestit pățania sa. Polițiștii din Bocșa s-au mobilizat imediat și au descoperit că aceștia fuseră găsiți de o femeie în vârstă de 35 de ani care este cunoscută ca fiind o persoană săracă care mai caută prin gunoaie. Imediat ce a fost abordată de polițiști aceasta a mărturisit că a găsit în gunoi geaca și suma de 9000 de euro.

“Colegii noştri s-au mobilizat  şi au făcut cercetările, iar în mai puţin de o zi au reuşit să afle cine a umblat şi cine a căutat în gunoaiele din zonă. Bocşa e un oraş mic, unde oamenii se cunosc între ei, aşa că femeia a fost identificată repede şi prejudiciul a fost recuperat în totalitate. O parte din bani îi avea asupra ei, iar o parte îi lăsase soacrei”, a declarat pentru Adevărul  comisarul  şef Dinu Nicorici, din cadrul Inspectoratului Judeţean de Poliţie Caraş-Severin.

Pe numele femeii care a găsit banii a fost deschis un dosar penal deoarece nu a anunțat autoritățile de găsirea banilor și a încercat să îi păstreze.

Cele mai citite

Related Articles