Pasagerii cursei Wizz Air blocaţi pe aeroportul din Liverpool, vor primi banii înapoi sau vor fi reprogramaţi

58

Pasagerii cursei Wizz Air W6 3983 Craiova – Liverpool, blocaţi pe aeroportul din Marea Britanie, din cauza condiţiilor meteo, vor primi banii înapoi sau pot opta pentru reprogramarea gratuită pe zboruri alternative operate de companie, informează,  operatorul de transport aerian.

“Zborul Wizz Air W6 3983 de la Craiova la Liverpool din data de 16 octombrie a fost direcţionat către aeroportul din Doncaster Sheffield, din cauza condiţiilor meteo nefavorabile de la Liverpool. În consecinţă, zborul Wizz Air W6 3984 de la Liverpool spre Craiova a fost anulat. Tuturor pasagerilor li s-a oferit posibilitatea reprogramării gratuit pe zboruri alternative Wizz, rambursare completă, cazare sau decontarea altor costuri cauzate de întârziere, în concordanţă cu politica Wizz Air şi reglementările Uniunii Europene”, au declarat reprezentanţi ai companiei.

“Cu toate că situaţia a fost independentă de Wizz Air, compania îşi cere scuze pasagerilor pentru disconfortul creaţ dar siguranţa pasagerilor, a echipajului şi a aeronavei este prioritatea numărul 1 a companiei”, potrivit sursei citate.

Zeci de cetăţeni români care trebuiau să ajungă marţi la Craiova cu o aeronavă a companiei Wizz Air au rămas pe aeroportul din Liverpool, deoarece aceasta nu a putut ajunge în nordul Marii Britanii din cauza uraganului Ofelia.

sursa foto: jurnalulnational.ro