“Regele” vine pentru prima dată la Reșița!

726

Federația Română de Fotbal a stabilit programul partidelor din șaisprezecimile de finală ale Cupei României. Vestea bună vine din Valea Domanului, unde echipa CSM Școlar Reșița primește vizita formației ”regelui”, Gheorghe Hagi. Din fericire partida se va juca de la ora 14.30, deci nu este nevoie de nocturnă. Dacă s-ar fi disputat seara, atunci meciul nu putea avea loc pe stadionul Mircea Chivu, deoarece nu dispune de o astfel de instalație de iluminat.

Președintele Clubului din Valea Domanului, Viorel Lolea ne-a oferit detalii:

”Echipa noastră CSM Școlar Reșița va avea un meci foarte important în Cupa României cu campioana de anul trecut din Liga I de fotbal, CS Viitorul Constanța. Suntem foarte bucuroși că vom disputa acest meci în Reșița. Cred că toată lumea vrea să-l privească chiar aici în Valea Domanului pe marele nostru fotbalist Gheorghe Hagi. Noi sperăm să vină tot mai multă lume la stadion să susțină echipa și să scoatem un rezultat onorabil.”

Meciul este programat miercuri, 25 octombrie, de la ora 14.30.

În următoarele zile, conducerea Clubului din Valea va decide cât va costa un bilet la întâlnirea din Cupa României.

Obiectivul CSM Reșița este ca fiecare meci să-l câștigăm, dar să nu uităm că în Cupă întâlnim Campioana României, Viitorul Constanța și avem ca obiectiv promovarea în Liga a –II-a, a mai spus Viorel Lolea.

Pentru CSM Școlar Reșița urmează o perioadă de ”foc” : sâmbătă, 21 octombrie întâlnește la Reșița formația CNS Cetate Deva, miercuri, 25 octombrie partida din Cupă cu Viitorul Constanța, iar sâmbătă, 28 octombrie urmează deplasarea de la Petroșani, unde se va confrunta în cel mai dificil meci cu liderul seriei a IV-a,ACS Șirineasa.

În 16-zecimile Cupei României, UTA are meci la CS Afumați, de la ora 14,30, iar confruntarea grupărilor din Timișoara, ASU – ACS e tot miercuri, dar la ora 18.

Cristina Corocan