Poli Timișoara a ajuns la 5 meciuri fără victorie

96

Concordia Chiajna a învins-o pe ACS Poli Timișoara cu scorul de 3-0 (1-0), luni seara, în deplasare, într-un meci din etapa a 14-a a Ligii I de fotbal.

Ilfovenii s-au impus prin golurile marcate de Claudiu Bumba (28, 80) și Paul Batin (83).

Concordia și-a luat revanșa, după ce în prima etapă a sezonului a fost învinsă acasă de Poli cu 1-0.

Concordia a ajuns la patru victorii consecutive în campionat.

Poli a ajuns la cinci etape consecutive fără victorie, două egaluri și trei eșecuri.

Timișorenii au avut ocazii de gol prin Gabriel Vașvari (32, 45+1), Cătălin Doman (40 — bară), Alexandru Munteanu (45) și Miguel Bianconi (45+1).

Oaspeții au avut un gol anulat eronat, care fusese marcat de Thaer Bawab (49), și ocazii ratate de Bumba (36) și Batin (53, 65).

ACS Poli Timișoara — CS Concordia Chiajna 0-3 (0-1), Stadion ”Dan Păltinișanu” — Timișoara

Au marcat: Claudiu Bumba (28, 80), Paul Batin (83).

Arbitru: Robert George Dumitru (Sfântu Gheorghe); arbitri asistenți: Stelian Slabu (Brașov), Andrei Constantinescu (București); arbitru de rezervă: Florin Mihai Marcu (Oradea).

Observatori: Laszlo Sajtos (Sibiu) — CCA, Viorel Ilinca (Pitești) — LPF

Atacantul Chiajnei, Thaer Bawab, a marcat la Timișoara în minutul 49, la 1-0 pentru echipa lui, însă arbitrul asistent Andrei Constantinescu a ridicat fanionul pentru o poziție de ofsaid. Partida s-a încheiat cu victoria ilfovenilor, 3-0. 

La reluarea fazei din minutul 49, s-a văzut însă că atacantul Concordiei Chiajna se afla într-o poziție corectă de joc în momentul pasei primite de la Marian Cristescu. Ba chiar erau doi metri între el și ultimul apărător timișorean!

Arbitrul de centru a fost Robert Dumitru din Sfântu Gheorghe, ajutat la cele două tușe de Stelian Slab (Brașov) și Andrei Constantinescu (București),scrie gsp.ro

suresa foto: Captură TV Telekom Sport