O studentă româncă a murit după ce a căzut de la 30 de metri, în Londra

O tânără studentă româncă în vârstă de 23 de ani a murit săptămâna trecută, după ce a căzut de la 30 de metri înălțime, din catedrala Saint Paul din Londra a relatat astăzi adevărul.ro.

Membri familiei tinerei, pe nume Lidia Dragescu, care locuia  la Romford, Essex, a au declarat   pentru mass-media britanică ,  că tânăra  „era cea mai frumoasă persoană din lume“, au relatat „The Daily Mail“ şi „The Sun“.

Pe data de 11 octombrie, în jurul orei 10.30, Lidia Dragescu, care era studentă la o facultate cu profil economic şi era patinatoare pe gheaţă, a căzut 30 de metri în gol, din Whispering Gallery. Chiar dacă echipajele de urgență au ajuns imediat la fața locului tânăra nu a putut fi resucitată, medicii fiind obligați să-i constate decesul.

Presa britanică a făcut publice mai multe declarații făcute de familia tinerei, care a rămas devastată după acest tragic eveniment: “Inima sa era pură şi blândă, un suflet dintr-o altă lume. Era o studentă excepţională şi o patinatoare pe gheaţă talentată“ au relatat reprezentanții familiei.

Circumstanţele în care tânăra a căzut în gol  sunt încă necunoscute, urmând ca ancheta care este în desfășurare să încerce să facă lumină în acest caz.  Totuşi, mama Lidiei a declarat pentru „Evening Standard“ că tânara era „foarte tristă“ şi „nu avea prieteni“. „Evadarea ei stătea în lectură – câteva ore pe zi“, a menţionat ea.

Lidia s-a mutat în Marea Britanie în 2012, alături de mama sa şi cei doi fraţi şi era studentă la University of East London.

 

De același autor

Related Articles