Tinerii liberali şi-au ales conducerea pentru următorii patru ani

Sambata, 14 octombrie 2017, a avut loc in statiunea Baile Herculane, Conferinta Judeana de alegeri pentru conducerea Organizatiei Tineretului Liberal din Caras Severin in urmatorii patru ani.
Au participat ca invitati presedintele Filialei PNL Caras Severin, senatorul Marcel Vela, secretarul general Ovidiu Radoi, presedintele OTL Mehedinti, Alexandru Marcoci si primarul liberal al orasului Baile Herculane, Cristian Miclau.
Delegatii din organizatiile locale si-au ales ca presedinte al OTL Caras Severin pe Cosmin Stănuț din Caransebes, presedinte executiv Florin Topliceanu din Baile Herculane si Secretar General pe Bogdan Nica din Resita.
Totodata, au mai fost alesi in Biroul Judetean doi prim-vicepresedinti, Daniel Amariei din Resita si Andra Plesa din Caransebes, opt vicepresedinti, doi Secretari Generali adjuncti si 15 membri ce reprezinta toate zonele judetului.
OTL a apreciat sustinerea seniorilor liberali la alegerile locale din anul 2016, cand tinerii liberali au castigat trei posturi de primar, trei de viceprimar, un consilier judetean, trei consilieri municipali, sapte orasenesti si 15 comunali.
Obiectivele asumate de OTL Caras-Severin pentru urmatorul mandat sunt cresterea numarului de membri, pregatirea a cat mai multi tineri pentru a se implica si in alte functii publice, sustinerea candidatilor PNL pentru a castiga alegerile europarlamentare si prezidentiale din 2019, cat si cele locale, judetene si generale din 2020.
Tinerii liberali vor participa saptamana viitoare la Congresul pentru alegerea conducerii nationale a OTL al PNL, filiala din Caras Severin fiind reprezentata de 23 de delegati.

Cele mai citite

Related Articles