[FOTO] Marcel Iureș de la „Hamlet” la „Octav”, în premieră în Banatul de Munte!

Seducătorul Hamlet, Marcel Iureș,merge de pe scenă pe peliculă să spună povestea mai departe… Tânărul Prinț este acum un Rege Lear care se întoarce acasă să-și vadă ținutul pentru a-l recupera sufletește într-un regat al memoriei.O poveste shakesperiană sau o poveste mioritică, bazată pe casa părintească nu se vinde,  cu aceleși mesaj, cu același limbaj artistic ce încarcă sufletul de nostalgie, amintiri și regrete.

 

Filmul românesc „Octav”,  cu Marcel Iureș în rolul principal, a avut Premiera de Gală pe data de 4 octombrie, la Sala Palatului, din Bucuresti. La eveniment a participat întreaga echipă, alături de regizorul Serge Ioan Celebidachi, producătorul Adela Vrînceanu-Celebidachi, directorul de imagine Blasco Giurato și actorii din film: Marcel Iureș, Victor Rebengiuc, Andi Vasluianu, Lia Bugnar, Ioan Andrei Ionescu, Maria Obretin, Ștefan Velniciuc, Mihai Dinvale, Roxana Guttman, Silviu Biriș, Dana Rogoz, Alexandru Mandu, Alex Bogdan, Eric Aradits, Alessia Tofan, etc..

„Octav”, lung-metrajul cu Marcel Iureș în rol principal, va avea proiecție specială în Banatul de Munte după următorul program:

Caransebeș – luni, 16 octombrie, ora 19.00, Cinema Luna.

Reșița – luni, 16 octombrie, ora 21.00, Cinema Dacia.

Oravița – marți, 17 octombrie, ora 19.30, Cinema 3D.

Moldova Nouă – marți, 17 octombrie, ora 18.00, Casa de Cultură.

Anca Bica Bălălău

Cele mai citite

Related Articles