Horoscop 14 octombrie 2017

Berbec – Horoscop 14 octombrie 2017

Numai de tine depinde sa restabilesti echilibrul intr-o situatie care nu ar face placere nimanui. In mana ta se afla leacul acestei situatii si vei descoperi ca orice problema are rezolvare daca adopti o atitudine optimista, tonica, pozitiva.Nu exista porti inchise azi in calea ta, nu exista nu pot si nu exista abandon sau amanare. Spui un mare DA in fata provocarii inarmandu-te cu resurse uriase de se poate si astfel nimic nu te mai poate opri din avant!

Taur Horoscop 14 octombrie 2017

Fii atent la visele tale din timpul noptii, pentru ca atunci cand visezi, tu intri intr-un univers in care descoperi o multime de lucruri importante pentru tine. Din vis poti primi inspiratie, idei, solutii, sfaturi, revelatii, deci fa un eforţ de dimineata, sa te concentrezi un pic la simbolurile onirice.

Gemeni Horoscop 14 octombrie 2017

O relatie superba incepe sa se infiripeze la orizonţ dar esti abia la primele semne, nu te grabi deja la etapa urmatoare. Bucura-te de fiecare pas necesar in aceasta evolutie, pentru ca tot ce inveti acum, incetul cu incetul, va contribui la consolidarea acestei relatii. Ca e o relatie profesionala, una de prietenie sau una de dragoste, trebuie sa fii constient ca nimic nu se cladeste peste noapte si nu ajungi la telul suprem cat ai bate din palme.

Rac Horoscop 14 octombrie 2017

Inarmeaza-te cu tot arsenalul tau de energie si de resurse, pentru ca esti pe cale sa intri intr-o adevarata competitie de idei si de forte pentru a obtine ceea ce iti doresti. Merita efortul, merita sa tragi tare, chiar si peste puterile tale, daca asa ti se pare, deoarece la final te asteapta rasplata maxima pentru tot ceea ce ai investit.

Leu Horoscop 14 octombrie 2017

Nimic nu te multumeste, ai pretentii prea mari de la cei pe care-i iubesti – copii, partener de viata, prieteni – si strambi din nas la orice. Atitudinea ta da dovada de un dram de egoism, pentru ca iti pui doar propriile dorinte in prim plan, fara sa tii cont de cat de multe incearca cel drag sa faca pentru tine.

Fecioara Horoscop 14 octombrie 2017

Ceea ce ar fi trebuit sa mearga intr-o directie excelenta ajunge intr-un punct critic in care tot norocul se poate intoarce exact pe dos. Ai mare grija, pentru ca te cam joci cu sansa ta si cum nu esti foarte sigur pe tine, risti sa pierzi si lucrurile bune la care ai ajuns. Este o sansa extrem de fragila, pe care nu o poti valorifica asa cum ar trebui din cauza unor piedici, dar nu cumva tu insuti ti-ai pus bete in roate?

Balanta Horoscop 14 octombrie 2017

Nu aluneca intr-o zona emotionala periculoasa doar pentru ca momentan nu stai tocmai fericit in plan financiar. Sigur ca e important sa ai bani ca sa te simti bine, dar vei vedea ca exista alte aspecte ale vietii cotidiene care merita acum mai multa atentie si de unde iti poti extrage energia pozitiva. Nu pune la suflet o factura pe care nu o poti achita acum.

Scorpion Horoscop 14 octombrie 2017

Oboseala ta a ajuns la un nivel maxim incat ai avea nevoie de o pauza, dar e o pauza binemeritata, pentru ca ai muncit mult ca sa ajungi aici iar rezultatele se vad deja bine conturate la orizont. Daca simti ca te lasa puterile, ia un ragaz ca sa-ti incarci bateriile, ca nu cumva sa clachezi chiar pe ultima suta de metri.

Sagetator Horoscop 14 octombrie 2017

Trebuie sa mai lasi si tu un pic garda joş si, daca tot ai sincer nevoie de ajutor, sa accepti sa vina catre tine. Poate uneori orgoliul tau e prea ridicat si nu te lasa sa admiti ca nu stii cum sa iesi dintr-un anumit impaş dar tu ai trimiş cu gandul, spre ceruri ruga ta si urmarile sale deja se indreapta catre tine. Nu te teme sa-ti recunosti limitele si slabiciunile, absolut firesti la orice om.

Capricorn Horoscop 14 octombrie 2017

Incearca sa mai si refuzi pe cei care te monopolizeaza cu problemele lor. Nu cumva le pui prea mult la suflet? Ei se simt bine cand gasesc pe umerii cui desarta bagajul de probleme, dar nu cumva te impovarezi tu fara rost? Asculta-i, asta poti face, dar fa-o cu un dram de detasare, de indiferenta, de raceala chiar, dandu-le totodata impresia ca esti un prieten de nadejde.

Varsator Horoscop 14 octombrie 2017

Nu ajunge doar sa visezi frumos sau sa alimentezi visele altora, ci sa incepi sa si construiesti ceva din tot ce speri sa se intample intr-o zi. Esti destul de aproape de materializarea unui plan pe care l-ai cladit din promisiuni marete, dar ar mai fi nevoie de un efort de vointa acum, la final. Vei fi de-a dreptul incantat cand vei pune punctul final la acest proiect care a evoluat atat de frumoş.

Pesti Horoscop 14 octombrie 2017

Priveste cu maxima obiectivitate la tine, la cel care esti, cu bune si cu rele, si descopera-ti erorile. Nu esti intotdeauna cel mai corecţ cel mai bun, cel mai curaţ si trebuie sa recunosti de unul singur asta, inainte de a veni altcineva sa te descrie in cuvinte dezonorante. Daca te simti cu musca pe caciula pentru un gest cu care nu te mandresti, ai acum sansa de a privi lucid la faptele tale ca sa le repari de urgenta.

De același autor

Related Articles