[FOTO] Conducere nouă la OFL Reșița

1764

Organizaţia Femeilor Liberale din Reşiţa s-a reunit astăzi pentru a-şi alege noua conducere. La eveniment au fost prezenţi şi liderii filialei PNL Caraş-Severin, senatorul Marcel Vela, primarul Ioan Popa,  viceprimarul Adrian Dacica sau Magda Lungu, dar și alți membri marcanți ai filialei județene. Aceștia au vrut să arate că sprijină entuziasmul femeilor liberale în lupta pe care o duc cu adversarii de altă orientare politică și ideologică.

În urma sufragiilor, Lucia Peia a fost aleasă președinte al organizației locale, iar cele două prim-vicepresedinte sunt Georgiana  Bobina și Nadia Pasici. Din biroul local al OFL Reșița mai fac parte Mariana Ardeț, Doina Burtea, Mădălina Chiosa, Simona Floarea, Dorina Iosif, Vali Lazăr, Luminița Lolea, Alina Mareș, Elena Meteleaucă și  Adrieana Mihăilescu. Trezorier este Bianca Maria Dâmbu.

Lucia Peia este consilier școlar și membru în Consiliul Local Reșița.

Liberalele din Reșița au decis ca în alegerile din organizaţia judeţeană a femeilor liberale, care va vor avea loc în 21 octombrie, să intre în cursă  Tudorița Nicula.

(Sebastian Dragomir)