Mediul cărăşan pe mâinile lui Bălean: Gestionarea deşeurilor îi este prioritară

O altă instituție de mediu din Caraș-Severin are conducere nouă.

Este vorba de Garda Națională de Mediu – Comisariatul Județean Caraș-Severin, condus de peste un an de zile de comisarul Gheorghe Muntean. Funcția acestuia a fost preluată de vineri, 13 octombrie de fostul consilier județean Marius Bălean, numirea fiind deja semnată de conducerea Gărzii Naţionale de Mediu:

Marius Bălean a declarat pentru Radio Reşiţa că prioritară în mandatul său îi este gestionarea deşeurilor din judeţ, o problemă acerb dezbătută în toate mediile, în ultima perioadă:

Amintim că, Marius Bălean a fost purtător de cuvânt al fostului primar al municipiului Reşiţa, Mihai Stepanescu, iar mai apoi consilier local. O perioadă scurtă a fost director al postului local de televiziune Vest TV, apoi a fost ales preşedinte al cabinetului europarlamentarului Victor Negrescu. În iunie anul trecut a candidat pentru primăria comunei Văliug, însă a pierdut alegerile. Cu două luni în urmă a renunţat la mandatul de consilier judeţean pentru o funcţie de inspector în cadrul Agenţiei Judeţene pentru Plăţi şi Inspecţie Socială şi de vineri, 13 octombrie conduce Comisariatul Judeţean al Gărzii de Mediu. (Hardy Cvoica)

Cele mai citite

Related Articles