O tânără româncă de 28 de ani și-a găsit sfârșitul în urma unu tragic accident rutier care a avut loc luni, 9 octombrie 2017, în localitatea Cento, provincia Ferrara, a relatat ieri publicația La Nuova Ferrara.

Din cauze încă necunoscute, românca, pe nume Cristina Boroiban, a pierdut controlul volanului mașinii Renault Clio și a intrat pe contrasens ciocnindu-se violent de un camion care venea din sensu opus. Din păcate românca a decedat pe loc în urma impactului, echipajele de urgență constatând decesul femeii în momentul în care au sosit la fața locului. Și șoferul camionului a fost rănit dar viața sa nu a fost pusă în pericol.

Românca a lăsat în urmă o fetiță de 5 ani

Tragedia româncei este cu atât mai mare cu cât a lăsat în urmă o fetiță de numai 5 ani, fetiță pe care o avea cu concubinul său italian care a văzut tragedia, aflându-se într-o mașină în fața româncei.

Fausto, iubitul româncei, se întâlnise cu acesta în fața unui bar al cărui administrator tocmai devenise și au plecat amândoi, fiecare în mașina lui spre locul în care locuiau împreună. Pe drumul spre casă italianul a observat în oglina retrovizoare că mașina Cristinei a dispărut brusc de pe șosea și apoi, după ce a oprit a văzut groaznicul accident.

Italianul a declarat pentru jurnaliști că va avea grijă și o va crește pe fiica lor de 5 anișori pe nume Desire și că îi va ține trează memoria mamei sale și a poveștii de dragoste care a dus la apariția ei pe lume. „Povestea noastră seamănă cu un basm. Ar putea fi țesătura unui roman. Ne-am întâlnit într-un bar. Mi-a pregătit o cafea. Ieri la barul Sprint i-am făcut cafea. Da, totul a început și sa încheiat cu o cafea.” – a mai spus Fausto.