[AUDIO] CS Universitatea Reșița primește azi vizita liderului seria B din Divizia A

29

Echipa feminină de handbal, CS Universitatea Reșița are meci dificil astăzi în sala polivalentă din orașul de pe Bârzava. Adversară îi va fi chiar redutabila formație, Minaur Baia Mare. Meciul începe la ora 15.00 și se desfășoară în etapa a 4-a a Diviziei A, seria B.

Care este Atmosfera înaintea jocului de astăzi ne spune chiar antrenorul reșițencelor, Cristian Busuioc:

”Întâlnim una dintre echipele cu tradiție în handbalul feminin. E vorba de Baia Mare,echipă care în acest an are obiectiv promovarea în Liga Națională. Va fi un meci foarte dificil. Suntem conștienți de acest lucru. În schimb ne dorim să facem un joc bun. Presiunea este mai mare pe echipa din Baia Mare, care are ca obiectiv promovarea. Noi am depășit momentul dificil de la Vâlcea, când am pierdut în ultimele secunde de joc și sper să facem azi un joc bun și să obținem un rezultat mare împotriva echipei din Baia Mare.Ne dorim să avem alături de noi cât mai mulți iubitori ai handbalului care să ne susțină la acest joc.”

Înainte de acest joc, CS Universitatea Reșița ocupă poziția a 4-a cu 6 puncte acumulate. Chiar adversara de azi, Minaur Baia Mare este lideră, cu 9 puncte, iar locurile următoare de podium, sunt ocupate de Corona Brașov și FC Argeș, ambele cu câte 7 puncte adjudecate.

Cristina Corocan