Trupul femeii aflat în maşina căzută în Dunăre a fost găsit la sârbi

1693

Trupul neînsufleţit al femeii dispărută în accident a fost găsit în apropierea malului sârbesc, în dreptul localităţii Sviniţa. Adevărul scrie că rudele au recunoscut-o pe femeie după fotografiile pe care le-au primit de la autorităţi. Localitatea Sviniţa se află la o distanţă de peste 45 de kilometri de locul în care s-a produs accidentul. Autorităţile nu confirmă deocamdată aceste informaţii.

”Sârbii au găsit trupul unei femei vizavi de Sviniţa. Ne-au anunţat prin Poliţia de Frontieră, au trimis şi câteva fotografii, iar un membru al familiei a recunoscut că ar fi vorba despre femeia de 40 de ani. Urmează ca familia să recupereze trupul neînsufleţit”, a declarat Cecilia Dăneţ.

De asemenea, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Caraş- Severin, Elena Tarla, a declarat pentru News.ro, că pompierii caută în continuare, pe Dunăre, trupurile celorlalţi trei membri ai familiei aflate în maşină.

Vom reveni cu amănunte.

……………………………………………………………………………………………………………….

Accidentul rutier de la Coronini rămâne cuprins de mister. Şoferul a reuşit să se salveze, deşi a plonjat cu maşina în apă. Ceilalţi 4 ocupanţi ai autoturismului sunt, în continuare, de negăsit. Maiorul George Cozariuc de la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Semenic”, cel care a condus operaţiunea de căutare, a spus în emisiunea Oameni MAI aproape de tine că în autoturism nu a fost găsită nicio persoană. Portierele erau blocate, parbrizul și luneta intacte, doar geamurile laterale erau sparte, dar nu cel din sânga faţă, locul şoferului. Acesta a făcut şi câteva recomandări celor care au „ghinionul” să plonjeze cu maşina în apă. Reacţia de moment este vitală.

Maşina care a plonjat sâmbătă în Dunăre este supusă acum unei expertize tehnice, iar în cauză a fost întocmit dosar de cercetare penală pentru vătămare corporală din culpă. Fără cadavre, nu se poate face o altă încadrare juridică, spun poliţiştii.

Citeşte şi: Au căzut capete după accidentul de la Coronini

„Până la găsirea victimelor, căutările vor continua zilnic şi vor fi efectuate de un echipaj cu o barcă de la Secţia de Pompieri Moldova-Nouă, un echipaj cu o ambarcaţiune de la Inspectoratul Teritorial al Poliţiei de Frontieră Timişoara şi un echipaj cu o ambarcaţiune de la Poliţia Navală”, a mai spus maiorul George Cozariuc, prim adjunct al comandantului ISU Caraş-Severin.

(Sebastian Dragomir)