3 handbaliști reșițeni, convocați la lotul național

156

Federația Română de Handbal a organizat la Reșița o selecție pentru tinerii handbaliști, în vederea desfășurării etapei a IV-a din cadrul proiectului „Programul Talent“ având ca obiectiv principal identificarea și selecția celor mai valoroși handbaliști din România la categoriile de vârstă: 16-17 ani, juniori și 14-15 ani, cadeți.

La această acțiune s-au adunat sportivi din 9 județe ale țării: Caraș-Severin, Arad, Timiș, Hunedoara, Gorj, Dolj, Olt, Vâlcea și Mehedinți. De la CSM Școlar Reșița au fost selectați 3 sportivi: Andrei Bondoc, Raul Bote și Filip Tipol. Ne-a spus mai multe șeful secției de handbal a CSM Școlar Reșița, Dorin Gurbină:

”Selecția a decurs foarte bine. În urma acestui program, pentru lotul național de cadeți au fost convocați 3 sportivi din lotul CSM Școlar Reșița: Bondoc, Bote și Tipol. Aceștia vor participa la un turneu internațional de pregătire, în Lituania, în perioada 15-30 octombrie. Aceștia au fost selectați la categoria 2002-2003, pentru lotul național de cadeți, o extremă stângă, un pivot și un inter dreapta. Cu siguranță sunt jucători de perspectivă ai echipei noastre și cu siguranță se vor impune și în lotul național de cadeți.”

De la CSM Școlar Reșița au participat la această selecție 18 handbaliști juniori.

sursa foto:handbal.csmresita.com

Cristina Corocan