Fost şef de Poliţie, consilier personal al primarului din Lugoj

133

Fostul şef al Poliţiei Lugoj şi al Poliţiei Făget, Claudiu Chebici, proaspăt ieşit la pensie, a fost numit în funcţia de consilier personal al primarului Francisc Boldea pe probleme de ordine publică.

Decizia a fost luată în vederea eficietizării activităţii privind ordinea şi liniştea publică, paza bunurilor şi a obiectivelor de interes local, circulaţia pe drumurile publice, disciplina în construcţii şi afişajul stradal, protecţia mediului, inspecţia comercială, evidenţa persoanelor, de pe raza municipiului Lugoj.

Funcţia de consilier personal în cadrul Cabinetului Primarului, a fost preluată de comisarul Claudiu Chebici, începând cu data de 09 octombrie 2017.

Fostul şef al Poliţiei va reprezinta primarul, la delegarea acestuia, în relaţiile cu cetăţenii, Consiliul Local, serviciile şi instituţiile din subordinea Consiliului Local, Instituţia Prefectului, Consiliul Judeţean, Inspectoratul de Poliţie, Inspectoratul de Jandarmi, Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă, precum şi cu alte autorităţi ale administraţiei publice locale şi centrale.

Claudiu Chebici este în prezent pensionar şi conform funcţiei şi gradului avut la momentul pensionarii, primeşte lunar circa 13. 000 de lei, la care se vor adăuga şi banii primiţi ca salariu de la Primăria Lugoj.

Ion Moldovan

foto: novafm.ro