Dramă pentru o familie de români în Italia, din localitatea Cerda, provincia Plermo, acolo unde o româncă de numai 28 de ani a fost găsită moartă de soțul său, a relatat publicația repubblica.it.

Cadavrul femeii, care locuia pe via Sciolino din localitatea mai sus menționată, a fost descoperit de soțul său, luni 9 octombrie, în jurul orelor 12.00. Jurnaliștii italieni au mai menționat că cei doi români aveau o fetiță care a rămas acum orfană de mamă.

Echipajele de urgență care au fost chemate de soțul româncei nu au putut face nimic pentru aceasta și au fost nevoite să constate decesul femeii de 28 de ani.

Autoritățile au dispus imediat autopsierea cadavrului pentru a se descoperii cauzele decesului și din primele examinări nu s-au descoperit urme de violență, ipoteza cea mai probabilă luată în calcul fiind o moarte generată de o boală pe care femeia ar fi avut-o și pe care a ignorat-o.

Carabinierii au deschis o anchetă în cadrul căreia a fost audiat și soțul româncei pentru a putea reconstitui ultimele momente din viața româncei și pentru a putea elimina orice altă ipoteză în privința decesului acesteia.