Crimă de-a dreptul teribilă a unui adolescent român în Italia, care și-a împușcat tatăl vitreg italian în cap și apoi l-a aruncat într-o gură de canalizare a relat ieri publicația  Il Giornale.

În vârstă de numai 16 ani tânărul român locuia cu tată său vitreg de 71 de ani, un italian pensionat pe nume Domenico Citelli, chiar dacă mama sa era plecată de acasă de o perioadă de timp. Se pare că între cei doi au existat certuri legate de bani care au dus la gestul groaznic al tânărului.

Cadavrul bătrânului a fost găsit în noapte de joi spre vineri într-o gură de canalizare din grădina locuinței în care acesta locuia împreună cu adolescentul român, localitatea Pedara, provincia Catania.

Conform informațiilor prezentate de presa din Italia procurorii italieni l-au arestat pe adolescentul român, împreună cu un prieten, în vârstă tot de 16 ani care se pare că l-a ajutat să ascundă cadavrul.

Se pare că cei doi adolescenți ar fi mărturisit fapta comisă și au relatat că tânărul român l-a împușcat în cap cu o pușcă pe tatăl său vitreg apoi, împreună cu prietenul său, au băgat cadavrul într-un sac și l-au aruncat în gura de canalizare unde a fost găsit.

Poliția a fost alertată de vecinii bătrânului care au raportat dispariția acestuia și au declanșat investigația în urma căreia a fost descoperită crima.