[FOTO] Leila Sandra Coroian: Scriu pentru că iubesc cărțile, scriu pentru că imaginația mea mă copleșește

Motto: „Adevărata dragoste e cea dăruită, nu cea primită”.

 Radio România Reşiţa este radioul oamenilor şi promovează Valoarea. Din acest motiv şi din respect pentru toţi ascultătorii aducem pe calea undelor în casele şi sufletele voastre, oameni de valoare, a căror menire este aceea de-a înălţa cultura şi spiritul poporului român.

Dacă nu ai timp să citești, nu vei avea nici timp, nici instrumentele necesare pentru a scrie

Fiindcă, astăzi Academia suedeză din Stockholm a acordat Premiul Nobel pentru literatură pe anul 2017 scriitorului britanic de origine japoneză, Kazuo Ishiguro, pentru „pentru romanele sale de mare forță emoțională care dezvăluie abisul de dincolo de sentimentul nostru iluzoriu de conectare cu lumea”, am invitat la emisiunea „Singuri, dar împreună”, de la ora 22, un om de litere, tânăra scriitoare Leila Sandra Coroian.

Leila mărturisește: „Deși ca artist m-am născut muzician, iar în liceu am urât literatura, ceva din interiorul meu m-a împins spre acest Univers extraordinar.După 14 ani ca artist în hip hop-ul underground, violoncelistă timp de 8 ani și într-un final traducătoare cu licență, mi-am găsit adevărata chemare.

Scriu pentru că iubesc cărțile, scriu pentru că imaginația mea mă copleșește. Așa a apărut I.R.En., romanul meu de debut care și-a găsit o casă în inima editurii Quantum”.

La numerele de telefon 0255.20.60.61 sau 0255.20.60.62 puteţi intra în direct cu invitata cu scriitoarea Leila Sandra Coroian.

 Rămâneți pe  frecvenţele 105.6 FM şi 91,9 FM – 92,8 FM pentru ascultătorii din Clisura Dunării,  sau pe radioresita.ro, ori pe telefon, indiferent că este fix sau mobil, sunând la numărul 031.504.04.34, apel cu tarif normal, puteţi asculta oricând şi de oriunde Radio Reşiţa.

Epilog: „Dacă nu ai timp să citești, nu vei avea nici timp, nici instrumentele necesare pentru a scrie.” Stephen King

 Anca Bica Bălălău

Cele mai citite

Related Articles