Tragedie pentru un român  la San Bartolomeo, în provincia Ferrara, pe data de 1 octombrie. Ciprian Polcovnicu, un român de 37 de ani, se întorcea acasă  după o seară petrecută cu prietenii într-un bar din localitate, și a fost lovit de o mașină. Românul a fost transportat de urgență la spital dar  a decedat imediat după internarea la Spitalul Sant’Anna din Cona, a relatat publicația Gazeta Românească care citează presa din Italia.

Tragicul accident a avut loc  la ora 3 dimineața, duminică 1 octombrie. Bărbatul de 37 de ani, rezident la San Bartolomeo unde locuia cu soția, petrecuse  seara cu amicii săi într-un local din Gallo. A hotărât să se întoarcă acasă pe jos fără a ține cont de întunericul de pe strada  Imperiale.

În timp ce mergea prin întuneric, o mașină l-a lovit din plin și românul a căzut la pământ fiind rănit extrem de grav. Șoferul a oprit și a chemat echipajele de urgență, care au sosit imediat la fața locului cu o ambulanță și au transportat românul la spitalul din Cona.

Starea românului de 37 de ani a fost imediat considerată extrem de gravă de medicii italieni.Și toate încercările de a-i salva viața s-au dovedit inutile: bărbatul a decedat la scurt timp după sosirea la spital. Șoferul, un italian de 25 de ani, va fi cercetat pentru ucidere din cuplă. Testele efectuate au arătat că șoferul italian nu consumase alcool înainte să se urce la volan.