Bursa speranţei pentru absolvenţi

Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă din Caraş-Severin (AJOFM) va organiza în data de 20 octombrie, Bursa locurilor de muncă pentru absolvenţi. În acest an, bursa va fi organizată doar la Reşiţa, în sala Campus Cafe din incinta Universitătii Eftimie Murgu.

Scopul acţiunii este de a facilita accesul absolvenților la posturile disponibile de pe piaţa muncii și de a face posibilă interacțiunea directă a acestora cu agenții economici. La bursă pot participa și alte categorii de persoane, care nu au loc de muncă sau care doresc schimbarea acestuia.

“Participarea la această acţiune va oferi persoanelor aflate în căutarea unui loc de muncă, pe lângă posibilitatea de a obţine o nouă slujbă, şi posibilitatea de a afla informaţii suplimentare referitoare la cursurile de formare profesională derulate de către Agenţie” explică consilier superior Carla Goagă, din cadrul AJOFM.

Un alt beneficiu pentru cei care vor fi prezenţi la acţiunea organizată de AJOFM, îl reprezintă posibilitatea de a lua cunoştiinţă de facilităţile acordate în cazul angajării şi la ocuparea unui loc de muncă în străinătate prin intermediul reţelei EURES.

În ceea ce priveşte agenţii economici, aceştia îşi pot depune ofertele de locuri vacante la sediul Agenţiei din Reşiţa, str. Traian Lalescu nr. 17, participarea fiind gratuită. De asemenea, angajatorii vor putea obţine informaţii despre măsurile de stimulare a ocupării forţei de muncă de care pot beneficia, angajând persoane înregistrate în evidenţele Agenţiei.

Marius Căruntu

De același autor

Related Articles