El este tânărul român de 24 de ani rănit grav în atentatul terorist de astăzi. Ce mesaje a transmis mama sa

În această după amiază s-a aflat că şi un român este printre victimele ucigaşului din Vegas. Un clujean a fost grav rănit în atacul din Las Vegas. Luca locuiește cu familia sa în statul Nevada. El se afla în public la concertul de muzică country ”Route 91 harvest” în momentul în care, de la etajul 32 al Mandaly Bay Hotelm, un bărbat a început să tragă.

„Vă rog să vă rugaţi pentru fiul meu Luca, împuşcat în timpul atacului din Las Vegas. Acum el este supus unei operaţii în condiţii critice şi aş aprecia rugăciunile voastre“, le-a transmis mama tânărului, Carmen Iclodean cunoscuţilor săi pe pagina sa de facebook în această dimineață. 

Luca este stabilit împreună cu familia în statul Nevada.Mama tânărului de 24 de ani ar lucra în acelaşi hotel în care a fost cazat şi autorul atacului, Stephen Paddock, în vârstă de 64 de ani, semnalează news.ro.

UPDATE – 21.00: Mama tânărului a transmis prin intermediul paginii sale de socializare că tânărul a trecut cu bine de operația dificilă, în cadrul căreia i s-a scos 2 treimi din plămânul drept. Acest procedeu a fost necesar deoarece glonțul care l-a lovit pe român a trecut prin ambii plămâni și i-a zgâriat o vertebră. Momentan Luca este încă ventilat mecanic dar mama sa speră să-și revină.

Vă reamintim că atacul armat, comis în timpul unui concert de muzică country în aer liber, Harvest Festival, s-a soldat cu 58 de morţi şi 515 răniţi, potrivit ultimului bilanţ.

Conform datelor prezentate de poliția din SUA atacatorul  este Stephen Paddock, în vârstă de 64 de ani, iar motivaţia suspectului este necunoscută deocamdată. Nu se ştie ca acesta să fi fost afiliat vreunui grup militant, a declarat o sursă din cadrul poliţei. Poliţia a descoperit numeroase arme de foc în camera de hotel al lui Paddock. Au fost găsite de asemenea doua maşini care îi aparţineau suspectului.

Şeriful comitatului Clark, Joseph Lombardo a precizat că poliţiştii l-au încolţit şi ucis  pe Paddock la etajul 32 al hotelului cazinou Mandalay Bay, situat peste drum de concert.

Cele mai citite

Related Articles