Grav accident în Italia. Fetiță româncă de trei ani decedată și mama sa grav rănită

Un grav accident de circulație a avut loc duminică, 1 octombrie, pe autostrada Brescia – Piacenza A21 la Ponzano di Leno, unde la ora 15.00, un automobil la bordul căruia se afla o familie de cetățeni români (mama, tatăl și o fetiță de trei ani) a ieșit de pe banda de mers intrând sub un camion care staționa într-o zonă de serviciu.

În urma accidentului a murit  fetița de trei ani și părinții acesteia au fost  răniți, a relatat astăzi Il Giorno.

Din primele informații obținute de jurnaliștii italieni, în mașină se aflau un bărbat și o femeie de naționalitate română, precum și fiica acestora. Mașina, marca Mazda, care era condusă de bărbat a ieșit de pe sensul de mers în zona parcării din Porzano di Leno și s-a izbit violent de un camion care era parcat în conformitate cu normele legale. Încă nu se știe motivul pentru care românul a pierdut controlul volanului.

La fața locului au intervenit mai multe ambulanțe, medicii constatând decesul fetiței de trei ani. Mama acesteia a fost preluată cu un elicopter medical de urgență și transportată la un spital din Brescia, femeia aflându-se în stare gravă. Soțul femeii și tatăl fetiței a fost și el transportat la spital dar viața sa nu este în pericol, au  mai precizat jurnaliștii italieni.

Familia de români este rezidentă în Liguria, conform informațiilor obținute de jurnaliștii italieni.

Cele mai citite

Related Articles