Locuri de muncă în Olanda pentru români în luna octombrie 2017

O importantă firmă de recrutare din Olanda a decis să intre pe piața din România și să recruteze muncitori români pentru piața de muncă din Țara Lalelelor.

WorkToday International vine pe piața din România cu o experiență de peste 17 ani de activitate de recrutare forță de muncă pentru Olanda în țări ca Polonia, Ungaria și Spania și a decis să intre și pe piața din România.

Cum poți aplica pentru un loc de muncă în Olanda

În urma parteneriatului realizat de WorkToday cu firma românească de recrutare Enjoy Jobs Recruitment orice român care va dori să plece la muncă în Olanda pentru perioade între 6 luni și 18 luni sau chiar mai mult îi poate contacta pe reprezentanțiii Enjoy Jobs Recruitment la telefonul 0040 760 847 527 sau la adresa de e-mail office[@]njoyjobs.ro.

Ce condiții de muncă se oferă în Olanda:

În primul rând este bine de știut că pentru procesarea dosarului și plecarea în Olanda nu se percepe nici un fel de taxă sau de comision. Totul este gratuit.

Locurile de muncă sunt oferite în diverse orașe din Olanda, depozite importante și fabrici produse electrice, depozite de poștă etc.

Salariul este între 9 și 10,15 euro pe oră și va fi virat de angajator săptămânal, în timp ce programul de lucru este de minim 35 de ore și maxim de 60 de ore în fiecare săptămână.

Cazarea nu se plătește în avans și va fi reținută din salariul săptămânal, costă în jur de 85 de euro pe săptămână și este oferită de angajator. Transportul de la cazare până la locul de muncă va fi asigurat de angajator cu mașina companiei dacă distanța de la cazare până la locul de muncă o impune.

Merită precizat că experiența anterioară nu este necesară și că studenții și cuplurile își pot găsi extrem de ușor locuri de muncă în Olanda prin intermediul companiilor mai sus prezentate.

Principalul avantaj al plecărilor în Olanda prin intermediul WorkToday este încheierea contractelor legale de muncă precum și suportul oferit de companie în ceea ce privește obținerea actelor necesare pe teritoriul olandez. De asemenea, odată intrați în baza de date a companiei, muncitorii români pot obține cu mai multă ușurință și alte locuri de muncă după terminarea primului contract.

Nu uitați că orice român care va dori să plece la muncă în Olanda pentru perioade între 6 luni și 18 luni sau chiar mai mult îi poate contacta pe reprezentanții WorkToday/Enjoy Jobs Recruitment la telefonul 0040 760 847 527 sau la adresa de e-mail office[@]njoyjobs.ro.

De același autor

Related Articles