Nocturna Bibliotecilor la Reșița

Biblioteca Judeţeană „Paul Iorgovici” Caraş-Severin se alătură şi în acest an programului cultural naţional „Nocturna Bibliotecilor”.

Sub genericul „Bucuria lecturii se recâştigă la bibliotecă”, în seara zilei de 29 septembrie, începând cu ora 18.00, cititorii sunt invitați în spaţiile bibliotecii din incinta Casei de Cultură a Sindicatelor Reşiţa, la etajul 2.

Programul va cuprinde lansări de carte, lecturi, expoziţii, teatru pentru copii, ateliere de face painting, mini recitaluri, proiecţie de film dar şi activităţi specifice de bibliotecă (împrumut de carte până târziu în noapte, înscrieri pentru noi utilizatori).

Evenimentul, ajuns la Reşiţa la cea de-a IV-a ediţie, este iniţiat de Asociaţia Naţională a Bibliotecarilor şi Bibliotecilor Publice din România (ANBPR) şi se desfăşoară sincron şi în Republica Moldova, în coordonarea Asociaţiei Bibliotecarilor din Republica Moldova (ABRM).

Obiectivul principal al acestei campanii este acela de a atrage în spaţiile de bibliotecă un public cât mai divers şi de a crea o mai bună legătură între bibliotecari şi diferitele segmente de public, într-o manieră relaxată şi prietenească.

Valentina Adam

Cele mai citite

Related Articles