Încep probele pentru furnizarea căldurii. De când se vor încălzi caloriferele?

În vederea pregătirii funcționării în bune condiții a sistemului centralizat de alimentare cu energie termică a municipiului Timișoara, în sezonul de încălzire 2017-2018, astăzi, vor începe etapizat, probele la cald ale instalațiilor.

Într-o primă etapă, căldura se va livra la parametri reduși, plecarea din punctele termice fiind reglată la 37 de grade Celsius.

Până luni, 2 octombrie, căldură se va furniza în regim continuu, după care, aceasta se va regla în funcție de evoluția temperaturilor exterioare. Pentru aceasta, Colterm solicită clienților să-și deschidă instalațiile interioare, cel puțin în primele două-trei zile de la începerea livrării încălzirii, pentru a putea identifica eventualele probleme care pot apărea la pornirea sistemului de încălzire.

În cazul în care consumatorii se confruntă cu probleme tehnice sau dacă până astăzi, la ora 20.00, constată că nu au căldură, aceștia pot suna la Dispeceratul Colterm, la numerele de telefon 0256.494.133, 0356.909 (tasta 4) și 0756061468.

Sursa: renasterea.ro

De același autor

Related Articles