[FOTO] În această seară invitatul emisiunii „Între noi. Rămâne între noi” este un Senior al culturii reşiţene, Erwin Josef Ţigla

88

Radio România Reşiţa este radioul oamenilor şi promovează Valoarea. Din acest motiv şi din respect pentru toţi ascultătorii aducem pe calea undelor în casele şi sufletele voastre, oameni de valoare, a căror menire este aceea de-a înălţa cultura şi spiritul poporului român.

„Heimat” -ul  meu este  strada, cartierul, oraşul şi judetul

În această seară invitatul emisiunii „Între noi. Rămâne între noi” este un Senior al culturii reşiţene, Erwin Josef Ţigla,  președintele Forumului Democratic al Germanilor din județul Caraș-Severin şi al Asociaţiei Germane de Cultură şi Educaţie a Adulţilor Reşiţa,prieten şi colaborator al radioului reşiţean. În calitatea de promotor al culturii germane în România si Banatul Montan, editor, bibliotecar, mărturiseşte că: „Heimat” -ul  meu este  strada, cartierul, oraşul şi judetul, ce semnifică rădăcina şi stabilitatea mea, seva din care îmi încarc si reîncarc puterea de a merge zilnic mai departe!

La numerele de telefon 0255.20.60.61 sau 0255.20.60.62 puteţi intra în direct cu invitatul nostru.

Rămâneți pe  frecvenţele 105.6 FM şi 91,9 FM – 92,8 FM pentru ascultătorii din Clisura Dunării,  sau pe radioresita.ro, ori pe telefon, indiferent că este fix sau mobil, sunând la numărul 031.504.04.34, apel cu tarif normal, puteţi asculta oricând şi de oriunde Radio Reşiţa.

Anca Bica Bălălău