Un caz teribil. Un tânăr roman de 24 de ani și-a anunțat moartea pe Facebook dar nimeni nu l-a luat în seamă

Din păcate cazurile de depresie netratată care duc  la evenimente tragice se înmulțesc în România. Un tânăr de 24 de ani din localitatea Mănăstireni, comuna Unţeni, care fusese dat dispărut de aproape două luni, a fost găsit spânzurat, într-o lizieră de salcâmi aflată la circa un kilometru de sat a relatat astăzi Antena3.

Trupul neînsufleţit era într-o stare avansată de descompunere, tânărul fiind recunoscut de familie după îmbrăcăminte şi încălţăminte.

Tânărul de 24 de ani își publicase pe Facebook intențiile sinucigașe

Din păcate tânărul își anunțase intențiile sinucigașe pe pagina sa personal de socializare dar din păcate nimeni nu s-a gândit că acesta vorbește serios. Prin urmare nimeni nu a încercat să-l ajute pe Dani.

„Sfârșit de viață pentru mine, m-am săturat de jigniri, înjurături și bătaie de joc, sunt rău cât trăiesc și o să fiu bun când nu o sa mai fiu”, a scris Dani pe Facebook în data de 3 august 2017.

„Da frate că e mai bine așa, am avut o viața de nimic… m-am născut, am muncit și acum e timpul să scape taicamiu de mine, el întotdeauna m-a vrut mort, acum să știe toată lumea motivul”, a continuat tânărul, care, luni, 26 septembrie, a fost găsit spânzurat de un copac de la marginea unei liziere din apropierea satului Mănăstireni.

Cele mai citite

Related Articles