Valea Cernei va găzdui etapa zonală la lupte libere

La Sala de sport ALEXANDRU DUICU din oraşul Băile Herculane se va desfăşura în perioada 29-30 septembrie ac etapa zonală la lupte libere, juniori III şi juniori IV, pentru calificarea la etapa finală a Campionatului Naţional.

Vor fi reprezentate în etapa zonală din staţiunea de pe Valea Cernei peste 20 de cluburi de profil din judeţele Cluj, Timiş, Gorj, Dolj, Mehedinţi, Hunedoara şi Caraş-Severin, fiind zona cu cea mai numeroasă participare în calificări! Primii trei sportivi clasaţi la fiecare categorie de greutate se vor califica pentru etapa finală a Campionatului Naţional, care va avea loc între 19 şi 22 octombrie la Cluj-Napoca.

În prima zi, vineri 29 septembrie, vor avea loc cântarul oficial şi şedinţa tehnică, urmând ca a doua zi, sâmbătă 30 septembrie, de la ora.9.00, să fie programate meciurile din cadrul competiţiei.

Etapa zonală din staţiunea Băile Herculane este organizată de Asociaţia Judeţeană de Lupte Caraş-Severin şi CSS Reşiţa, împreună cu Federaţia Română de Lupte şi în parteneriat cu Primăria şi Consiliul Local Băile Herculane.

Paul-Sever Smadu

De același autor

Related Articles